Un espontani saboteja a Diges a Eurovisió, que va poder repetir la seva actuació al final.

Es va pujar a l'escenari al poc de començar la seva 'Una cosa Petitó'
Diges es va sobreposar i va completar una gran actuació: "Ha estat un ensurt"
L'organització li va permetre repetir la seva cançó al final i va acabar el 15 º.

Daniel Diges va haver de treballar durament a la gala Eurovisió per fer de la seva 'Algo Pequeñiti' una cosa molt gran. Perquè no ho va tenir fàcil, la veritat. El representant espanyol li va tocar patir la insolència d'un espontani en directe.

Diges va sortir a l'escenari del Telenor Arena, a Oslo, en segona posició, i quan començava el primer tornada del seu "Algo Pequeñito", un home vestit amb una samarreta negra i una barretina va aparèixer a l'escenari i es va col.locar entre els ballarins de Diges , just davant del cantant. Insòlit, lamentable i cruel.

Però Dani va complir amb nota. Serè, encara que amb alguna cara d'estranyesa apreciable en els primers plans de la realització noruega, va tirar endavant el tema amb els seus ballarins demostrant que té taules de sobres damunt d'un escenari.

Un espontani professional

L'esgarriacries en qüestió és Jaume Marquet Bressol, conegut com Jimmy Jump, especialista en colar-se en multitud d'esdeveniments, sobretot esportius. Finals de Champions, Eurocopes, Fórmula 1 ... Jump és un espontani professional.
De fet, dos minuts després de pujar a molestar Diges, és gràcia 'ja apareixia reflectida en la pàgina de Jump a la Viquipèdia. Dues persones de l'equip de seguretat li van treure a enlaire i van esperar fins a l'arribada de la policia, que se'l va endur detingut.
L'organització, conscient del seu error en deixar que es colés, va permetre a Diges que repetís la seva actuació al final de la gala. I ho va brodar de nou entre incessants aplaudiments. Nervis temperats, somriure permanent a la cara i veu espectacular per intentar demanar el major nombre de vots possible.Dani, disgustat, però de bon humor.

Diges, entrevistat al cap de pocs minuts del contratemps, va declarar a TVE amb humor que l'espontani "sembla que ha volgut seguir el moment amb nosaltres", alhora que reconeixia que la situació "ha estat un ensurt, la veritat". "Li vaig veure i vaig pensar, aquest aquí sobra ... però bé, què hi farem", va dir.

El vaig veure i vaig pensar, aquest aquí sobra

Pel que fa a l'oportunitat de tornar a cantar, va comentar "el que guanya sempre canta dues vegades, però ara si guanyem ho farem tres ... encara que clar, llavors tots ficarien un espontani". Però finalment Dani no va guanyar. Va acabar el 15è en una gala en què va triomfar Alemanya, encara que sí va aconseguir una victòria moral i el millor registre espanyol des de 2004.

El senyor Iñigo va dir que era vergunyos que aume Marquet Bressol, conegut com Jimmy Jump, sortis a l'escenari a molestar, però com que ell és un especialista ja no li bé d'aquí.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS